Aziz ve Adem

 

Fotoğraf Karesi: Eğer fotoğraf makinasının tarih ve saat ayarları doğru çalışıyorsa, 05 Eylül 2013 tarihinde dijital Sony marka fotoğraf makinası ile tarafımdan çekilmiştir. 

Aziz Altun, hangi yıldan beri Adem Aydın'ın bakkal dükkanının müdavimlerinden oldu, ben tam hatırlamıyorum. Annem sağ iken de mutlaka arada sırada gidip gelmiştir. Ama bu gidip gelmelerin sıklaşmaya başladığı bir tarih vardı, ama ben tam o tarihi hatırlamıyorum. Babam da 01 Şubat 2019 tarihinde Rahmet-i Rahman'a kavuştuğu için, artık bu soruyu ona yöneltme fırsatını kaçırdık. Bu sorunun cevabını ancak tam olarak Adem verebilir. 

Adem'in ticari hayatı da fazla sürmedi. 2019 yılını tamamladı. 2020 yılı başı itibarıyla o da dükkanı kapattı herhalde. Çünkü 22 Nisan 2020 tarihinde Kaman'a geldiğimiz de Adem'in dükkanı kapalı idi. 

İşte geriye bu fotoğraf karesinde görülen anı kaldı. Her şey boş ve her şey yalanmış. Babam, annemin 16 Şubat 1996 tarihinde vefatından bu tarafı Adem'e takılmaya başladı. Babamın yanında Adem çok değerli bir insan ve esnaftı. Babam Adem'i çok severdi ve ona asla kıyamazdı. Onu her zaman koruyup kollamak isterdi ve bu konuda da elinden geleni yapmaya gayret etmişti.

Babam Adem'in dükkanını kapattığında hayatta olsaydı, emin olun çok üzülürdü. Babam Adem'i biz evlatlarından ayırt etmezdi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.